Είναι γενικό φαινόμενο μετά την κατασκευή της, οι χρήστες να παρατάνε την ιστοσελίδα τους στην τύχη τους.  Οι διαδικασίες συντήρησης όμως είναι πολύ σημαντικές για τους εξής λόγους:

  1. Κάθε ιστοσελίδα έχει μικροεφαρμογές οι οποίες ανανεώνονται τακτικά. Καλό είναι να εκτελούνται αυτές οι ανανεώσεις. Συνήθως οι νέες εκδόσεις καλύπτουν τα προβλήματα των προηγούμενων. Αν λοιπόν μένετε σε παλιές εκδόσεις, το ποιο πιθανό είναι ότι μία μέρα κάποιος θα σας “χακάρει” την ιστοσελίδα.
  2. Το wordpress ειδικά ως εφαρμογή ανανεώνεται τακτικά. Οι μικροεφαρμογές πρέπει να ανανεωθούν για λόγους συμβατότητας.
  3. Η ανανέωση περιεχομένου είναι σημαντική για τις μηχανές αναζήτησης. Συνήθως γίνεται με τη χρήση ιστολογίου. Αν όμως οι φωτογραφίες σας είναι μεγάλες η σελίδα σας θα φορτώνει πολύ αργά και θα χάνετε πελάτες.
  4. Υπάρχει πάντα η περίπτωση να κολλήσετε κάτι (ιό, κάτι κακόβουλο), οπότε και χρειάζεστε κάποιον να το καθαρίσει.
  5. Υπάρχει πάντα η περίπτωση να κάνετε κάτι μόνοι σας και να δημιουργήσετε προβλήματα που  λύνονται μόνο με επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας.
  6. Αν εγκαθιστάτε μόνοι σας μικροεφαρμογές, χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις, τότε το πιο πιθανό είναι ότι θα δημιουργήσετε προβλήματα στην ιστοσελίδα σας!

Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν για να είναι η σελίδα σας πάντα ανανεωμένη και ασφαλής; Κλείστε ένα συμβόλαιο συντήρησης! Με κόστος από 15€/μήνα μπορείτε να νιώθετε πιο ασφαλείς και σίγουροι!

Επικοινωνήστε ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες της δικής σας ιστοσελίδας.